Uutiset

31.10.2009Anne ja Monthago Z menestyivät HIHS:ssa

Tämän vuotinen HIHS-osallituminen toivat Annelle ja Taaville 5. sijan 6-vuotiaiden kisassa. Tähän menestykseen on kiva lopetella kisakautta!!

17.09.2009Anne ja Iines ovat menestyneet
Maarinahaminen juniori SM-kisoissa Anne ja Ziness saavuttivat kokonaistuloksissa 13. sijan.
Kuopion GP-kisoissa he saivat sijoituksen puhtaalla radalla avoimessa 130cm luokassa ja
Viimeisenä kisapäivänä toinen Nuoren GP-radan suoritus toi jo hienon suorituksen yhdellä pudotuksella ja 12. sijan.
Uusintaradan paikka jäi vain pienestä ajasta kiinni.
Laakson 7-vuotiaiden Racing Mastersiin ratsukko myös osallistui. Harmillisesti ensimmäisenä päivänä irtosi Iinekseltä kenkä
Vesiesteellä ja seuraavat 2 estettä tulivat alas. Muuten meno oli todella hieno ja tyylikästä vaikka tällä kertaa ei kärkipään sijoituksiin yllettykää.
16.09.2009Loppukesän kisamenestystä:
Annen ja MonthagoZ tamman 6-vuotisracing sarja johti Annella finaalipaikkaan lähes täysillä sarjapisteillä.
Eli meno osakilpailujen perusteella oli hyvin tasaista ja vakuuttavaa. Helsingin Laaksolla finaalissa menestys oli myös hyvä,
Tulos 10. parhaan joukossa antoi yhteispisteissä racing-sarjan 5. sijan. Hienoa ANNE ja TAAVI!!!
06.08.2009Kesän kisakausi on Annella edennyt mukavasti

Monthago Z (TAAVI) ja Wozalie (OPA) ovat Annen kanssa kiertäneet 6-vuotiaiden  racing-sarjaa.
Taavi on ollut erittäin luotettava radoilla ja meno näyttää helpolta. Tällä hetkellä Taavi ja Anne ovatkin Racing-sarjan kakkosena 18:lla pisteellä

06.08.2009Ziness ja Anne ovat päässeet hyvään vireeseen.

Nyt on saatu kokemusta jo isoista kisoista.
Savonlinnassa OperaGames toi onnistumisia 120-130 radoilta. Salossa myös sijoitukset 120 ja 130 radoilta ja ensimmäinen Nuorten GP-startti. Annella oli vaikea paikka lähteä ensimmäisenä ratsukkona haastavalle 135cm GP-radalle. Pudotuksia radalla tuli, mutta meno oli sujuvaa ja mukavan näköistä. Kokemus aikanaan tuo varmasti mukanaan varmuutta.